Rejseforsikring betingelser – info om rejseforsikring og regler


Kategori: Rejseforsikring

Rejseforsikring

Vejledning omkring betingelser ved rejseforsikringer

Er du interesseret i at få en rejseforsikring, så husk også at være bekendtgjort med rejseforsikring og betingelser. Rejseforsikring og betingelser fortæller her, hvor godt du er dækket ind i forskellige situationer.

Overvejer du at tegne en rejseforsikring, så er det også vigtigt at være opdateret med forhold omkring rejseforsikring og betingelser. Rejseforsikringer har diverse betingelser og regler, som siger noget om, hvorvidt du er berettiget til at modtage erstatning eller ej. Disse regler omkring hvornår og hvorfor dækning tilbydes er vigtigt at have klarhed over, før at du påbegynder din rejse.

Rejseforsikringer

En rejseforsikring er en ordning, som dækker dig økonomisk i forbindelse med internationale rejser. Rejseforsikringer er ganske fleksible og dækker imod en lang række uheldige situationer, hvor der opstår uforudsete udgifter. Rejseforsikringer er forholdsvis billige og kan købes hos forsikringsselskaber overalt i Danmark.

Rejseforsikring og betingelser

Med hensyn til rejseforsikring og betingelser så er det vigtigt at nævne, at sygdomsbehandling i Danmark, Grønland og Færøerne er dækket af den offentlige sygesikring. Hvis du rejser uden for Danmark, så er du ikke dækket af den offentlige sygesikring. I Europa, EØS og Schweiz vil du i stedet være dækket af det blå EU-sygesikringskort. Dette dækker på samme vilkår som borgerne i det land, du befinder dig i, er dækket af deres offentlige sygesikring. Hjemtransport er dog ikke med. Rejser du uden for EU, EØS og Schwiz er du ikke længere dækket af det blå EU-sygesikringskort. I disse tilfælde er det naturligvis så meget desto mere vigtigt, at du sørger for at tegne en rejseforsikring.

Derudover så skal du også være opmærksom på, at forsikringsselskaberne i visse tilfælde har forskellige restriktioner over for kunder med en fysisk eller psykisk lidelse. Har du således været igennem et alvorligt sygdomsforløb, så husk at tjekke med dit forsikringsselskab om du alligevel vil være dækket, hvis uheldet skulle være ude i forbindelse med din rejse.

Hvilken rejseforsikring bør jeg vælge?

Rejseforsikringer findes i mange forskellige udformninger og med flere forskellige dækningsgrader. Sørg i denne forbindelse for at finde den rejseforsikring som passer til dine behov. Brug her sund fornuft og kritisk sans til at afgøre, hvor stor risikoen er for uheld og uforudsete udgifter i det område, hvor du skal rejse rundt.

Mere information om rejseforsikring og betingelser

Ønsker du at vide mere omkring rejseforsikring og betingelser, så kan du med fordel tage kontakt til nogle af de mange danske forsikringsselskaber, som sælger denne slags forsikringer. Derudover kan du også lære mere på online forumer, hvor spørgsmål omkring rejseforsikringer og betingelser diskuteres.


Tilbage til artikler