Rejseforsikring enkeltrejse – tegn rejseforsikring til dine rejser


Kategori: Rejseforsikring

Rejseforsikring

Rejseforsikring enkeltrejse – få lavet en rejseforsikring til dine enkelte rejser

Står en udenlandsrejse for døren så invester i en rejseforsikring til enkeltrejse. En rejseforsikring til enkeltrejse er ganske billig og sikrer, at du har ryggen fri økonomisk, hvis der skulle ske noget under rejsen.

Skal du på en enkeltstående rejse til udlandet, så er det en god ide at få tegnet en rejseforsikring til enkeltrejse. En rejseforsikring til enkeltrejse er en særlig forsikringsordning, hvor du kun er forsikret for det antal dage, hvor du befinder dig udenfor Danmarks grænser. Rejseforsikringer til enkeltrejser er ikke specielt dyre og kan købes på gode vilkår hos danske forsikringsselskaber.

Hvorfor rejseforsikring?

Man siger at leve er at rejse, og det er da også sandt i langt de fleste tilfælde. Imidlertid ender mange danskere også hvert år i uheldige situationer, når de er ude på rejse, som involverer meget store og uventede omkostninger.

Det kan for eksempel være tilfældet, hvis man bliver syg og skal på et lokalt hospital og måske endda behøver hjælp til at komme hjem til Danmark. Derudover kan det også være, at du bliver berøvet eller overfaldet, eller af uventede årsager bliver nødt til at afbryde din rejse før tid og haste hjem til Danmark. I sådanne tilfælde så er det altid dejligt at have en rejseforsikring i ryggen, som dækker ens omkostninger.

Årsrejseforsikring eller rejseforsikring til enkeltrejse?

Når man skal have købt en rejseforsikring, så kan man enten vælge en forsikring for en enkelt rejse eller en forsikring for hele året. Hvilken løsning, der er bedst for dig, kommer her an på dine rejsemønstre.

Således er det en fordel at tegne en årsrejseforsikring, hvis man rejser meget i løbet af året. Omvendt hvis du kun er på en eller to rejser i løbet af året, så er det en bedre ide blot at købe en forsikring for den enkelte rejse.

Hvad koster en rejseforsikring til en enkelt rejse?

Rejseforsikringer for en enkeltrejse er typisk ikke særligt dyre. Således vil præmien for en rejseforsikring til enkeltrejse typisk befinde sig på mellem 45 og 60 kroner om dagen.

Hvor meget den daglige takst ender på afhænger af, hvor i verden rejsen går hen. Således er præmien mindst for rejser i Norden og Europa, mens at dagstaksten er højere for resten af verden.

Den samlede præmie på en rejseforsikring til enkeltrejse udregnes typisk som en simpel formel af, hvor mange dage du ønsker at blive forsikret for. Derudover afhænger prisen naturligvis også af, hvor godt du ønsker at være forsikret, og hvilke tilvalgsordninger du investerer i.


Tilbage til artikler