Skal du rejse på skiferie? Billig rejseforsikring her!


Kategori: Rejseforsikring

Rejseforsikring

Rejseforsikring skiferie

Nå turen går til sneklædte landskaber for at stå på ski, er det særlig vigtigt, at du har husket den rigtige rejseforsikring. Selv mindre skader, kan hurtigt løbe op i store beløb, når du er på skiferie

Vinterhalvåret er højsæson for ski-ulykker, og det er ikke et sjældent syn, at danskerne kommer galt af sted på pisterne. Skiløb bliver anset som en farlig sport, og du skal derfor ofte sørge for ekstradækning til din rejseforsikring, hvis du vil være dækket på din skiferie. Du kan købe en årsrejseforsikring med skidækning eller en enkelt rejseforsikring med skidækning. Rejser du mere end en enkelt gang årligt, kan det ofte bedre betale sig at købe en årsrejseforsikring.

En rejseforsikring med skidækning vil ofte både dække lægehjælp, transport til nærmeste sygehus og hjemtransport til Danmark.

Uheld på feriens første dage

Mange kommer ofte galt af sted med både ben og arme på feriens første dage. Det er især danskernes knæ, det går hårdt ud over under de aktive skiferier. Skaderne sker ofte, efter man har været forsigtig den første dag, og derefter mener man er verdensmestre og suser ned af pisten. Det er her, skaden sker. Sørg derfor for at være påpasselig og husk at pakke en dækkende rejseforsikring med i bagagen.

Hjemtransport

Når det kommer til skiferie, er danskernes fortrukne rejsedestinationer Østrig, Frankrig, Italien og Norge, og det er derfor også her, der sker flest skader. Det er vigtigt at have rejseforsikringen i orden, når de norske pister eller østrigske løjper er årets vinterferie. Er uheldet ude kan skiferien ende med hjemtransport i et ambulancefly, og omkostningerne kan hurtigt blive store. Der er 5 gange større risiko for at komme galt af sted på skiferien end på en normal ferie, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på rejseforsikringen. Uden en rejseforsikring til skiferien, kan du risikere at stå tilbage med en kæmperegning, hvis uheldet er ude.

Ulykkesforsikring på skiferien

I vinterhalvåret bliver skitøjet pakket, og skiene fundet frem i mange danske hjem. Skiferien står for døren, og danskerne tager glædeligt af sted med masser af gåpåmod. Desværre kommer rigtig mange til skade på ferien og kommer hjem fra ferie med en skiskade. Det er i den forbindelse vigtigt at have en ulykkesforsikring, som dækker dig, hvis du kommer så galt af sted, at du får varige men.

Vær opmærksom på at, søge om forhåndsgodkendelse, hvis et medlem af husstanden lider en kronisk sygdom. Forsikringen dækker ikke før, forhåndsgodkendelsen er modtaget.

Husk også, at som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.


Tilbage til artikler