Rejseforsikring sygdom – info om rejseforsikring ved sygdom


Kategori: Rejseforsikring

Rejseforsikring

Rejseforsikring sygdom – vejledning omkring rejseforsikringer ved sygdom

Går ferien udenfor Danmarks grænser så få mere at vide omkring rejseforsikring ved sygdom. Rejseforsikring ved sygdom er et relevant forhold for alle, som har været igennem et alvorligt sygdomsforløb.

Overvejer du at få tegnet en rejseforsikring, så bør du også undersøge forhold omkring rejseforsikring og sygdom. Rejseforsikringer har typisk særlige regler for de kunder, som har en allerede eksisterende sygdom på det tidspunkt, hvor policen tegnes.

Er du således diabetiker, har haft kræft eller lider af en kronisk sygdom, så bør du altid sørge for at sikre dig, at din forsikring dækker, hvis uheldet skulle være ude under rejsen. Derudover kan der også gælde særlige regler for gravide, hjertepatienter, og hvis forsikringstager er psykisk syg.

Hvad er en rejseforsikring?

En rejseforsikring er en ordning, som dækker i forbindelse med rejser uden for Danmarks grænser.

Rejseforsikringer er typisk ganske fleksible og dækker en lang række forskellige uheldige situationer, hvor der opstår uforudsete udgifter. Således vil en rejseforsikring for eksempel både træde til i forbindelse med røveri, tyveri, sygdom, tabt bagage, afbestilling af rejse og lignende uheldige situationer.

Rejseforsikring og sygdom

Med hensyn til rejseforsikring og sygdom så er der forskellige ting, som det er vigtigt at holde sig for øje, hvis man af en midlertidig eller kronisk lidelse. Således kan dækningen have visse forbehold for kunder, som ønsker at tegne en rejseforsikring efter blodprop, efter operation eller efter at have overlevet cancer og lignende livstruende sygdomme.

Det er i denne sammenhæng som udgangspunkt vigtigt, at du først og fremmest spørger din læge til råds, før at du tager på rejser udenlands, hvis du er gravid eller har en alvorlig sygdom. Derudover skal du også altid tage kontakt til dit forsikringsselskab for at sikre dig, at de er villige og forpligtede til at dække dine omkostninger, hvis uheldet skulle være ude. Dette gælder, uanset om du i øjeblikket kæmper med en lidelse eller tidligere har været alvorligt syg, men nu er blevet erklæret rask.

Endelig så skal du naturligvis ud fra et helbredsmæssigt synspunkt overveje, om din rejse er en god ide eller ej. Således bør du undersøge, om din rejsedestination har de nødvendige faciliteter til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for lægelig bistand.

Mere information om rejseforsikring og sygdom

Ønsker du at vide mere om rejseforsikring og sygdom så kontakt dit forsikringsselskab. Derudover kan du også få mere at vide på online forumer, hvor rejseforsikringer diskuteres


Tilbage til artikler