Skal du rejse til Kenya? Se rejseforsikringspriser her


Kategori: Afrika, Rejseforsikring

kenya

Kenya er et meget populært rejsemål i Afrika. I Kenya er der rig mulighed for at få oplevelser for livet. Der findes både regnskov, nationalparker og ørkenlandskaber, koralrev, flotte sandstrande og attraktive storbyer. Men glem ikke at sikre dine  Kenya-oplevelser ved at tegne en rejseforsikring.

Hjælp dig selv til en sikker rejse til Kenya med en rejseforsikring

Når du rejser til Kenya, er der mange farer, du skal forholde dig til. Kriminaliteten er meget høj i de store byer som Mombasa og Nairobi, og som turist skal du tage en del forbehold. Disse forbehold kan du læse mere om på udenrigsministeriets hjemmeside på http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/kenya/. Nogle af de farer som udenrigsministeriet nævner på hjemmesiden er: røveri, tyveri, terror, kidnapning, pirateri og bedrageri. Dette skal ikke forhindre dig i at rejse, men hold dig opdateret på de udmeldinger, der kommer fra de forskellige destinationer.

Privat rejseforsikring

En rejseforsikring er en sikkerhedsforanstaltning, du skal tage, når du planlægger din rejse. Det blå EU sygesikring gælder nemlig ikke, når du rejser til Kenya. Når du bestiller rejseforsikringen, så skal du undersøge, om du får dækket dine sygeomkostninger med det samme, eller om du selv skal lægge ud. Dette skal du være opmærksom på, da nogle hospitaler og læger kræver kontant afregning. Sørg også for, at rejseforsikringen indeholder en syge transport, da det kan ske, at du skal transporteres fra et hospital til et andet pga. faciliteterne og behandlingsmuligheder.

Du kan her på siden se hvad en rejseforsikring koster hos de forskelllige forsikringsselskaber samt hvilken dækning der kan tegnes dertil. Brug blot baren til højre for gratis at beregne din forsikringspris (eller gå til forsiden, hvis du er på mobilen).

Giraffer og Karen Blixen

Kenya er mere end kriminalitet og fare. Det er et land, hvor du kan opleve en verden, man kun ser i drømme og på film. Hvis du vil på en ægte safari, har Kenya nogle kæmpe nationalparker, hvor der er et rigt dyreliv og muligheder for at se store elefantflokke, giraffer, løver og næsehorn. Du kan også komme på visit på den verdensberømte danske forfatter, Karen Blixens kaffefarm. Denne farm blev gjort berømt efter, at der blev indspillet en film over hendes liv i Afrika. I filmen medvirker Meryl Streep og Robert Redford. På denne måde kan du være vidne til lidt dansk historie i Kenya.

Sørg for, at din rejseforsikring er i orden, og læn dig så tilbage og nyd turen!


Tilbage til artikler