Rejse til Asien


Kategori: Asien, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Skal du rejse til Asien, skal din rejseforsikring være i orden. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at blive syg i Asien, hvis ikke du har styr på rejseforsikringen.

Det Fjerne Østen er ikke så fjernt mere, da alverdens flyselskaber flyver til destinationer i hele Asien. Der er ikke én grund til, at du skal tage til Asien og opleve østens mystik – der er mange grunde. Følg i Marco Polos fodspor i Kina, oplev betagende Taj Mahal eller slap af på en yogaferie i Indien. Det kan være det allerede står på din ”to do” liste, og hvis det ikke gør, så kan du overveje det. En ting du også bør overveje, når du rejser til Asien er, om du er dækket i tilfælde af skade. Det kan du blive med en rejseforsikring, der dækker lige nøjagtig det, du skal opleve og der, hvor du er.

Der er mange danskere, der for eksempel tager ud på vandscootere, når de er i Thailand, men de glemmer at tjekke, om de er dækket via deres rejseforsikring. Hvis uheldet er ude, og du kommer til skade eller tilfører skade på en anden person, så er det vigtigt, at du har valgt en rejseforsikring, der dækker de udførte aktiviteter allerede hjemmefra. Når du tager til Asien er det altid en god ide at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledninger og skrive dig på Danskerlisten samme sted. På den måde kan du altid blive kontaktet, hvis Udenrigsministeriet skulle have brug for at formidle kontakt til dig under din rejse. I Asien kan du opleve alt fra vandreture gennem Vietnams regnskov til gambling i Macau. Det sværeste er at finde ud af, hvad du ikke skal nå denne gang.


Tilbage til artikler