Rejseforsikring og Filippinerne – Få gode råd her!


Kategori: Asien, Rejseforsikring

rejseforsikring

Din rejseforsikring er vigtig, når du rejser til Filippinerne, da du snildt kan komme i situationer, hvor din rejseforsikring kan betale sig tilbage mange gange.

Hvorfor Filippinerne?

Filippinerne har sandsynligivs en strand, som passer lige til den forestilling, du har om en ægte bounty strand. Det burde der være, for Filippinerne er et ørige, som består af over 7000 øer, så der burde være en lige til dig. Du kan snorkle og dykke i Filippinerne, og det er muligt at tage dykkercertifikat, mens du er på ferie dernede. Du kan også tage ud og opleve nogle af de steder, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Mange steder i Filippinerne er helt unikke – for eksempel den historiske by Vigan. For at sikre at du kan slappe af, når du rejser til Filippinerne og ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter i tilfælde af, du bliver syg, så opfordrer Udenrigsministeriet til, at du tegner en privat rejseforsikring. Formålet med at tegne en privat rejseforsikring er, at det blå EU-sygesikringsbevis ikke dækker i Filippinerne, og at du derfor bør have sikret dig en anden dækning, før du tager dertil. Når rejseforsikringen er på plads, kan du kaste dig ud i bølgen blå og nyde vejret, der i gennemsnit byder på 30 grader og solskin.

Risikovurdering

Check altid Udenrigsministeriets hjemmeside for risikovurdering, når du rejser til Filippinerne, da der kan være ændringer i risikovurderingen. Det er også en god idé at melde dig på Danskerlisten, så Udenrigsministeriet kan komme i kontakt med dig, hvis der skulle være grund til at evakuere det område du er i. Filippinerne byder på en masse uforglemmelige oplevelser, og du vil helt sikkert vende tilbage igen, når du først har besøgt øerne.


Tilbage til artikler