Rejseforsikring Thailand

Største by: Bangkok Indbyggertal: 64.631.595
Hovedstad: Bangkok Valuta: baht (THB)
Visum: visumfri i indtil 30 dage for turistrejser. Kører i: venstre side af vejen
Drikkevand: frarådes Pas: gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen
Prisniveau: lavere Sikkerhed: usikkert flere steder
Vacciner: SSI anbefaler Hepatitis A og stivkrampe Tidszone: UTC+7 (sommer UTC+7)

Hvorfor skal jeg tegne en rejseforsikring til Thailand?

Syge- og hospitalsudgifter i Thailand kan hurtigt løbe op i store summer og i værste fald, hvis hjemtransport bliver nødvendigt. Det anbefales derfor, at der tegnes en privat rejsesygeforsikring. Vær også opmærksom på, om særlige aktiviteter som dykning, rafting og vandsport dækkes af forsikringen.
Herudover anbefales det at være yderst forsigtig med leje af biler, vandscootere, motorcykler og andre transportmidler, da lokale udlejningsfirmaer sjældent har skades- eller ansvarsforsikring. I værste tilfælde kan det risikeres, at lejeren bliver gjort erstatningspligtig, og det kan løbe op i enorme beløb.

Sådan gør du

For at sikre korrekt dækning, når du er på ferie i Thailand, er det vigtigt, at forsikringsselskaberne er opmærksomme på, at der særligt er tale om dette land. Når du indhenter tilbud, skal du derfor vælge “verden ekskl. USA/Canada”.
Rejser du mere end en gang årligt, kan der med fordel tegnes en årsrejseforsikring i stedet.

Hvad kan man se?

Mange tusinde turister rejser hvert år til Thailand. Nogle vælger en storbyferie i Bangkok, mens andre tager direkte på badeferie på Koh Chang eller en af de mange andre eksotiske øer.