Få en endnu bedre tur med en rejseforsikring


Kategori: Rejseforsikring

rejseforsikring

Når ferien står for døren glæder de fleste sig til at slappe af og nyde oplevelsen. Men faktum er, at uden en rejseforsikring kan turen blive alt andet end en fornøjelse.

Ferien står for døren, og mange skal måske bruge den til en lille get-away. Og det er jo bare herligt med en ferie. Men desværre glemmer de fleste at forsikre sig, inden turen til udlandet, og det kan blive en dyr forglemmelse.

Unge er de værste til at glemme forsikringen

En ny undersøgelse fra rejseselskabet Jysk rejsebureau viser, at særligt de unge under 24 år er slemme til at glemme forsikringen. Og det er dumt. Hos rejseforsikringsselskabet Gouda viser tallene, at hver 12 får brug for en rejseforsikring på rejsen. Rejseforsikringen kan ikke kun bruges i forbindelse med forsvunden bagage eller aflyste afgange. Endnu mere vigtig er forsikringen, når det handler sygdom eller skader.

Bliver du syg på din rejse, kan det nemlig blive særdeles dyrt at have sparet rejseforsikringen væk. I USA kan du risikere at skulle betale om mod 80.000 kroner for en nat på hospitalet, og rejser du i Asien, så kan du også godt regne med at skulle punge ud, hvis helbredet halter.

Nemt at få styr på rejseforsikringen

Der er ingen undskyldning for ikke at få styr på rejseforsikringen, inden du skal af sted. Man kan sige det sådan, at har du ikke råd til en rejseforsikring – ja, så har du heller ikke råd til at rejse. Når du skal af sted, så sørg for at få tjek på følgende.

  • Tjek, om du allerede er dækket via andre forsikringer – fx gennem dine private forsikringer, pensionsordninger, arbejde, fagforbund og kreditkortordninger m.m.
  • Tjek, hvad dine forsikringer dækker. Kan du fx få lægebehandling i det/de pågældende lande? Og hvad gør du, hvis du får behov for hjemtransport?
  • Tegn evt. en privat rejseforsikring, hvis du ikke kan få udgifter til lægebehandling og hjemtransport dækket på andre måder

Få en bedre rejseforsikring

Rejseforsikringer svinger meget i pris og dækning og af den grund kan det være en rigtig god idé at tjekke op på dine behov samt hvad din nuværende rejseforsikring dækker. Du kan af gode grunde benytte dig af formularen her på siden til at se hvad en rejseforsikring koster hos de forskellige forsikringsselskaber samt se hvilke dækninger du kan få.


Tilbage til artikler