Få rejseforsikringen til halv pris


Kategori: Rejseforsikring

Der er stor forskel på prisen på rejseforsikringer. Det viser et pristjek, Find-rejseforsikring.dk har lavet.

Næste uge starter industriferien, og i år er første sommerferie, hvor det gule sygesikringsbevis ikke længere hjælper, hvis du kommer til skade i udlandet.

Det blå sygesikringskort sikrer, at du kan få samme behandling som indbyggerne i det land, hvor du rejser. Men det kan betyde egenbetaling til lægebesøg og hospitalsindlæggelse – og det blå kort dækker ikke hjemtransport. Derfor anbefaler blandt andet Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, at du tegner en privat rejseforsikring.

Spar 500 kroner med få klik

Hvis du rejser mere end en uge om året, kan det betale sig, at tegne en årsrejseforsikring frem for en enkeltrejseforsikring. Men selv om forsikringerne ligner hinanden en del i forhold til dækning, så er der store prisforskelle. Det viser en prissammenligning, som Find-rejseforsikring.dk har lavet.

Den billigste årsrejseforsikring koster 550 kroner for en familie, bestående af to voksne og to børn, der rejser i Europa. Den dyreste koster 1.050 kroner – altså næsten dobbelt så meget.

Den dyre dækker i udvidet Europa, og du får en større erstatning for ødelagte feriedage. Men begge forsikringer har ubegrænset dækning, når det kommer til sygdom og hjemtransport.

Så hvis du udelukkende vil sikre, at I kan blive behandlet og komme hjem, hvis du eller et familiemedlem kommer galt af sted på ferien, så kan I trygt vælge den billigste rejseforsikring – og spare 500 kroner.

På Find-rejseforsikring.dk kan du med få klik finde den billigste rejseforsikring.


Tilbage til artikler