Rejseforsikringer ved afbestilling


Kategori: Rejseforsikring

Rejseforsikring

Rejseforsikring afbestilling – få lavet en rejseforsikring med dækning af afbestilling

Går ferien udenlands, så invester i en rejseforsikring med afbestilling. En rejseforsikring med afbestilling er billig og sikrer, at du får udgifterne dækket, hvis du bliver nødt til at aflyse rejsen.

Skal du på rejse uden for Danmarks grænser, så er det en god ide at have en rejseforsikring med afbestilling. En rejseforsikring med afbestilling sikrer her, at du ikke bliver lagt økonomisk til last, hvis du bliver nødt til at aflyse din rejse. Samtidig så er rejseforsikringer, som dækker imod afbestilling, relativt billige og kan købes på fordelagtige vilkår hos en lang række danske forsikringsselskaber.

Hvad er en rejseforsikring?

Når man skal på rejse uden for Danmark, så er det altid en god ide at være beskyttet med en rejseforsikring. En rejseforsikring sikrer her, at man er økonomisk dækket ind i forbindelse med uforudsete udgifter.

En rejseforsikring dækker blandt andet ved tabt bagage, eller hvis du skulle blive udsat for et røveri. Derudover dækker en rejseforsikring også, hvis du bliver syg og skal på hospitalet, eller hvis det er nødvendigt at transportere dig hjem til Danmark med en sygetransport.

Rejseforsikring og afbestilling

Når du har booket rejsen til udlandet, så husk altid også at tegne en rejseforsikring med afbestilling. En rejseforsikring med afbestilling dækker dig her, hvis du bliver nødt til at annullere din rejse eller måske skulle blive syg op til afrejsedagen.

Med en afbestillingsforsikring vil du være i stand til at udskyde din rejse i stedet for helt at aflyse den. Dette sikrer, at du ikke lider økonomisk last samtidig med, at du undgår skuffelsen i forbindelse med at tabe hele rejsen fuldstændig på gulvet.

Hvad dækker min rejseforsikring ved afbestilling?

Din rejseforsikring vil dække dine udgifter i forbindelse med ændring af flybilletten. Derudover refunderer rejseforsikringen også eventuelle udgifter med hensyn til køb af en ny rejse.

Hvad koster en afbestillingsforsikring?

En afbestillingsforsikring er typisk ikke særligt dyr, hvilket er en af de grundene til, at denne forsikring er en god ide. Prisen på afbestillingsforsikringen vil typisk udregnes som en procentdel af rejsens samlede pris. Alternativt så kan du også overveje at investere i en årsafbestillingsforsikring, som dækker alle ferierejser inden for de næste tolv måneder.

For mere information så kontakt danske forsikringsselskaber eller søg råd og vejledning på online forumer, hvor rejserelaterede spørgsmål diskuteres.


Tilbage til artikler