Skal du rejse til Grækenland?


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Går ferien i år til Grækenland, er det vigtigt at pakke den rigtige rejseforsikring med i bagagen. Selvom Grækenland er inden for Europas grænser, er det vigtigt at tjekke, hvordan din forsikring dækker, hvis uheldet er ude.

Krystalklart vand, strålende sol, hvide strande og god mad er blot få af mange ord, som beskriver det smukke Grækenland. Om du vil feste hele natten, sole dig dagen lang eller nyde den lokale mad, så har Grækenland en ø, der passer til dig. Med sit tre gange større areal end Danmark er Grækenland et eftertragtet rejsemål for danske turister.

Uanset om du vil gå på oplevelse i oldtidens Grækenland eller slentre rundt og shoppe i storbyens gader, kan uheldet være ude, og det er vigtigt med en rejseforsikring. Bliver du akut syg og får brug for hjemtransport, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at havde sparet rejseforsikring væk.

Rejseforsikring i Grækenland

Selvom Grækenland er inden for Europas grænser, er det vigtigt at tjekke, hvordan din forsikring dækker, hvis uheldet er ude. Det blå EU-sygesikringsbevis som udgangspunkt kun udgifter til sygdomsbehandling og kun på samme vilkår som grækerne er dækket af deres offentlige sygesikring. Det er derfor vigtigt at tegne en separat rejseforsikring med dækning af hjemtransport. 

Rejser du mere end en gang årligt, kan det ofte bedst betale sig at tegne en årsrejseforsikring.

Vær opmærksom på at, hvis et medlem af husstanden lider en kronisk sygdom, skal der søges om forhåndsgodkendelse. Forsikringen dækker ikke før, forhåndsgodkendelsen er modtaget.

Husk også, at som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.


Tilbage til artikler