Rejse til Tyskland


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Hvis du skal til Tyskland, bør du have styr på din rejseforsikring. Tyskland har nogle steder fri hastighed på autobahnen, så vær sikker på at din rejseforsikring dækker hjemrejse ved ulykker og sygdom.

Tyskland er det land, Danmark eksporterer mest til, så det er helt naturligt, at vi også besøger landet ofte. Men før du krydser grænsen, er der nogle ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil have en optimal dækning på din ferie. Den offentlige sygesikring dækker pr. 1 august 2014 ikke længere, hvis du er på ferie i Tyskland. I stedet gælder det blå sygesikringskort, men kun på lige vilkår som med de lokale. For at være sikker på, at du kan komme hjem, hvis du er udsat for en ulykke, så skal du have tegnet en rejseforsikring hjemmefra. Tager til Tyskland for at købe ind eller måske skal opleve Oktoberfesten, så sørg for, at din indboforsikring og din rejseforsikring er tegnet hjemmefra.

Oktoberfesten i München er et stort tilløbsstykke, og mange får en tår over tørsten i de cirka 14 dage, som festivalen varer.

Det tiltrækker desværre også lommetyve, så derfor skal du huske, hvad du skal gøre, hvis du er udsat for tyveri. Skal du udleve en barndomsdrøm og køre ræs på Nürburgring, så undersøg om en rejseforsikring er nok, eller om du også skal sikre dig en dækning for farlig sport på rejseforsikringen. Der er ærgerligt at skulle bruge hele feriebudgettet og mere til på at betale for særtransport hjem.

En rejseforsikring er ikke værd at spare væk, selvom du får flere lommepenge til rejsen

Hvis du først får brug for en rejseforsikring og ikke har en, kan det blive alt andet end en billig affære. Det kan bedre betale sig at være sikker end at ende strandet i Tyskland uden chance for at komme hjem.


Tilbage til artikler