Skal du rejse til Chicago?


Kategori: Nordamerika, Rejseforsikring, USA

Rejseforsikring

På rejsen til Chicago er det vigtig at være dækket godt og bredt af forsikringen. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du bliver syg eller kommer til skade på rejsen. Det blå EU-sygesikringskort er ikke gældende i Chicago USA.

Chicago også kendt som ”The Windy City”

Chicago er en millionby med massere af oplevelser, der venter – faktisk er det den 3. største by i USA efter New York og Los Angeles.

Selvom kriminaliteten i Chicago er faldet de seneste år, og det er en forholdsvis sikker by at færdes i, kan man stadig blive udsat for tyveri. Det kan derfor anbefales, at du forsikrer dig hjemmefra. Sørg for, at din indboforsikring er opdateret, og at din rejseforsikring også gælder udenfor EU.

For at kunne nyde Chicago uden de store bekymringer er det vigtig, at du tegner en rejseforsikring hjemmefra. Du er ikke automatisk forsikret, når du rejser til USA, og hvis du ikke har en privat rejseforsikring hjemmefra, kan det blive rigtig dyrt at komme til skade eller blive syg under dit ophold. I USA/Chicago har du mulighed for noget af den bedste lægebehandling i verden, men er du ikke forsikret hjemmefra, kan det hurtigt løbe op i store summer.

  • En mindre operation for blindtarmsbetændelse koster ca. 150.000 danske kroner.
  • Et brækket ben kan snildt løbe op i en halv million danske kroner.

Rejseforsikringen er altså et must, hvis du ikke skal ende din ferie med at blive ruineret. De fleste danske basisrejseforsikringer dækker også privat sygeforsikring. Hvis du vælger ikke at forsikre dig hjemmefra, og du er så uheldig at blive syg på ferien til Chicago, så kan du benytte dig af de gratis klinikker, som er tilgængelige. De er meget pressede, og du kan risikere at skulle vente i op til 12 timer i et lille vente værelse fyldt med mennesker, som har det meget værre end dig. Dette kan ikke anbefales,  så gør dig selv den tjeneste at tegne en rejseforsikring, inden du tager af sted.


Tilbage til artikler