Skal du rejse til Las Vegas?


Kategori: Nordamerika, Rejseforsikring, USA

Rejseforsikring

Las Vegas er byen, der aldrig sover, og derfor lurer der også en risiko rundt om hvert gadehjørne. De fleste bruger Las Vegas som et lille getaway i et par dage. Fordi der sker så meget i byen, kan man sjældent være der i en længere periode, så lad ikke en manglende forsikring ødelægge dit korte besøg.

Las Vegas – Sin City

Hvis du planlægger en rejse til USA og gerne vil have en oplevelse for livet, skal du lægge ruten forbi Las Vegas. Den forsikring, du skal have i orden før afrejse, er din indboforsikring og rejseforsikring, som er de vigtigste. De dækker nemlig de mest gængse ting, du kan komme ud for, såsom mistede ejendele, afbestillingsforsikring eller sygdom og skade. Det er meget dyrt at blive behandlet i USA, hvis man kommer til skade eller bliver syg og skal på hospitalet.

Hvis du ikke tegner en privat sygeforsikring, kan du meget hurtigt blive ruineret. Desværre gælder hverken den Danske- eller EU sygesikring ikke i Las Vegas/USA. Så det er dit eget ansvar at sørge for, at du er korrekt dækket af dine forsikringer inden afrejsen. Det er meget sjovere at bruge lidt ekstra penge på at gamble i et af Las Vegas’ 122 kasinoer, frem for at bruge din opsparing på et hospital i Las Vegas.

Sightseeing fra luften

Hvis du vælger en lidt mere ekstrem form for sightseeing, kan du få købe dig til en flyvetur over Grand Canyon. Et naturfænomen, som ligger i forlængelse af Grand Canyon National Park. Og den bedste måde at opleve det på er fra luften. Hvis du planlægger at tage denne tur, så husk at forhør dig med dit forsikringsselskab hjemmefra, om du er dækket ved en flyvetur.

Det er rart for dig at være på forkant med dine forsikringer, så du ikke får nogen kedelige overraskelser på turen, eller når du kommer hjem. Du er dækket fornuftigt ind ved en basis-rejseforsikring, men der er for det meste altid nogle forbehold, som gør, at du skal være ekstra opmærksom på f.eks. undtagelser i dækningen.

Buffeterne

Når du skal spise i Las Vegas, er der et hav af kæmpe buffeter rundt omkring i byen. Ofte kan du få alt, hvad hjertet og maven begærer. Din private sygeforsikring dækker også, hvis du skulle være så uheldig at få madforgiftning. Desværre dækker sygeforsikringen ikke, hvis du spiser for meget og må tilbringe dagen med at ligge vandret.


Tilbage til artikler