Skal du rejse til New York? Billig rejseforsikring her


Kategori: Nordamerika, Rejseforsikring, USA

Rejseforsikring

Når ferien går til New York, er det vigtigt at have pakket den rigtige rejseforsikring. Særligt i USA er det vigtigt at være sikret, da selv små skader hurtigt kan blive en stor omkostning

New York City er den største by i USA, med sine 8,5 millioner indbyggere, og har mange ting at byde på for en dansk turist.

Uanset om du skal shoppe på Times Square eller nyde en gåtur i Central Park, kan der altid forekomme ulykker, og det er vigtigt at være godt dækket ind, da selv mindre skader hurtigt kan blive en stor omkostning i New York.

Går drømmerejsen derfor til det populære rejsemål New York, er det vigtigt at have pakket den rigtige rejseforsikring med i bagagen.

Det er særlig vigtigt at tegne en selvstændig rejseforsikring til New York, da det blå EU-sygesikringsbevis ikke dækker. Det er en god ide at have en rejseforsikring, som dækker i tilfælde af sygdom eller akut behov for læge eller hospital.

Vær opmærksom på, at det ofte er klogt at tegne en rejseforsikring med ubegrænset dækning i forbindelse med hjemtransport og hospitalsophold. En enkelt tur på hospitalet eller et tidligere fly hjem kan hurtigt overskride dækningsgrænsen, hvis du kun har forsikret dig for et par tusinde kroner.

Standard rejseforsikring

En standard rejseforsikring til New York dækker oftest dig og husstanden på rejser op til 18 måneders varighed.

En rejseforsikring dækker blandt andet ved:

  • Hjemtransport
  • Afbestilling
  • Erstatningsrejse ved akut sygdom eller indlæggelse
  • Sygdom
  • Dækning af selvrisiko
  • Bagageforsinkelse

Kreditkort og rejseforsikring

Ofte tilbyder kreditkortselskaber sine kunder rejseforsikringer, der er tilknyttet til kortet. Der er ofte knyttet specielle restriktioner til disse forsikringer, og derfor kan det være risikabelt ikke at tegne en selvstændig rejseforsikring, når turen går til New York. Du bør i stedet tegne en selvstændig rejseforsikring, som dækker i tilfælde af sygdom eller ulykker. Kreditkortenes rejseforsikring kan dog bruges som supplement til den selvstændige rejseforsikring, da de ofte kun dækker bagage og erstatning ved forsinkelse.

Indrejse i USA

Senest 72 timer før indrejsen til USA, skal du foretage en såkaldt ESTA registrering på nettet. Registreringen erstatter den grønne blanket, der tidligere blev udleveret på flyet. Din indrejse bliver afvist, hvis ikke du har en ESTA registrering. Registreringen er gyldig i 2 år, men skal opdateres ved ny indrejse.

Vær opmærksom på, at der ofte skal søges om forhåndsgodkendelse, hvis et medlem af husstanden lider af en kronisk sygdom. Før forhåndsgodkendelsen er modtaget, dækker forsikringen ikke.
Husk også, at som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.


Tilbage til artikler