Skal du rejse til Hollywood? Få gode råd her!


Kategori: Nordamerika, Rejseforsikring, USA

Hollywood

Planlægger du at slå et smut forbi Hollywood på din rejse til USA, så er det en god idé at have rejseforsikringen i orden. Sygebehandling og hospitalsophold er noget, du selv skal betale, og hvis du ikke er dækket af en privat sygeforsikring, kan dit ophold i Hollywood blive ekstremt dyrt.

Rejseforsikringen skal indeholde privat sygeforsikring

I Danmark har vi det gule/blå sygesikringsbevis, så vi kan komme på hospitalet og få lægehjælp på statens regning. Men rejser du til Hollywood, er det for egen regning. Så når du tegner en rejseforsikring, er det vigtigt, at du sørger for, at den indeholder en sygeforsikring. Priserne på behandlinger er nemlig tårnhøje i USA. En behandling eller et hospitalsophold kan hurtigt komme til at koste alt fra et par hundrede tusinde op til et par millioner. Når du er dækket af din rejseforsikring, behøver det ikke at blive en bekymring, når du er på tur til Hollywood.

Kort til Stjernerne

Når man tager en tur til Hollywood, håber de fleste nok at få et glimt af en af de helt store stjerner. I Hollywood har du mulighed for selv at leje en bil og købe et kort over stjernernes hjem – og så er det ellers bare derud af på jagten efter et stjerneglimt.

Når du lejer bil i Hollywood, så skal du være sikker på, at du er forsikret. Det er nemlig meget forskelligt, hvad de forskellige rejseforsikringer dækker, så hvis du allerede nu ved, at du skal leje bil, så tag en snak med dit forsikringsselskab, og hør dem om, hvordan du er dækket, hvis du skulle komme ud for en skade eller ulykke. Du skal ikke have for høje forventninger, når det gælder om at spotte stjerneslotte, da de fleste af stjernernes grunde er omringet af kæmpe høje mure og buske.

Når du har kørt lidt rundt for dig selv, kan du tage en tur forbi Hollywood Boulevard og Graumans’s Chinese Theater, hvor stjernerne har sat deres aftryk i cementen. Du kan også tage din lejede bil og køre en tur til Universal Studios eller Warner Brothers Studios, hvor du kan se scener og rekvisitter fra berømte film og tv-serier. Hollywood er filmverdens hovedstad, og du skal selvfølgelig også en tur ned af ”The Walk of Fame”. For når dit navn står skrevet i en stjerne på fortovet, så ved du, at du har klaret den i Hollywood!


Tilbage til artikler