Skal du til San Fransisco?


Kategori: Nordamerika, Rejseforsikring, USA

Rejseforsikring

Rejseforsikringen skal være på plads, inden du tager turen over Atlanterhavet og tværs gennem et kontinent til San Fransisco. Hvis du vil sikre dig, at du kan slappe helt af på ferien til San Fransisco og ikke bekymre dig, så skal du være opmærksom på, hvad dine forsikringer dækker, når du rejser ud i verden.

Få en rejseforsikring og hop på sporvognen gennem San Fransisco

Når du rejser uden for Danmark gælder det danske sygesikring ikke længere og ligeledes med det blå EU-sygesikringskort. Når du planlægger en tur til San Fransisco i det Vestlige Californien, så er det vigtig at have de rigtige forsikringer med hjemmefra.

En privat sygeforsikring er meget vigtig, når du rejser til San Fransisco. De har nogle af verdens bedste hospitaler og behandlinger, og det kan mærkes, hvis man skal betale regningen ud af egen lomme. I San Fransisco og resten af Californien kan en blindtarmsoperation koste mellem 9000 og 1 million danske kroner alt efter hvilket hospital, man ender på. Hvis du tegner en basis rejseforsikring så indgår en sygeforsikring oftest i pakken.

Find den rigtige rejseforsikring

En god ide er at kigge på forskellige forsikringstilbud for at sammenligne, hvad og hvornår de forskellige forsikringer dækker, og hvor meget de dækker det kan du gøre her via www.findforsikring.dk.

Når du tegner en rejseforsikring til San Fransisco, så er du ikke kun dækket for sygebehandling. Med en rejseforsikring er du bredt dækket, når du er ude at rejse. En basis rejseforsikring dækker i mange tilfælde mistet bagage, hjemtransport, akut krisehjælp.

San Fransisco er en kæmpe by, hvor der er plads til alle og tolerancen er høj, men derfor er det stadig vigtigt, at du er opmærksom på dine omgivelser.

Market Street i San Fransisco er en hovedgade sammenlignet med Fifth Avenue og Champs-Élysée s i Paris. På denne gade skal man f.eks. være forsigtig med at snakke i sin smartphone på gaden, da den kan blive taget ud af hånden på dig, mens du bruger den. Sørg for, inden du rejser, at tjekke din indboforsikring hvad du er dækket mod, når det gælder tyveri og røveri. San Fransisco er en forholdsvis sikker by at færdes i, men det er en storby, som også rummer hjemløse og andre, som i nogle situationer handler desperat. Når du har tjekket op på din indboforsikring og din rejseforsikring ved du præcis, hvordan du skal forholde dig i bestemte situationer.


Tilbage til artikler