Rejseforsikring USA

Største by: New York Indbyggertal: 310.322.000
Hovedstad: Washington D. C. Valuta: amerikanske dollars
Visum: visumfri i op til 90 dage Kører i: højre side af vejen
Tidszone: UTC-5 -10 (sommer UTC -4 -10) Pas: 6 mdr. gyldighed efter afrejse kræves i enkelte tilfælde
Vacciner: ingen påkrævet Drikkevand: tilladt
Prisniveau: svingende, men lidt billigere Sikkerhed: generelt sikker

Hvorfor skal jeg tegne en rejseforsikring til USA?

Når du rejser til USA, er du ikke længere dækket af det blå EU sygesikringskort og er derfor udelukkende afhængig af en privat rejseforsikring.
Da udgifterne i Nordamerika kan blive tårnhøje, hvis der er brug for hospitalsophold, medicinering eller i værste fald hjemtransport, er det særligt vigtigt at være dækket korrekt.
Afhængig hvor i USA, du er på ferie, kan sygeudgifter variere meget. Er du rejst til Vestkysten, hvor nogle af verdens bedste hospitaler ligger, kan en simpel blindtarmsoperation koste op til 1 million danske kroner.

Sådan gør du

Da de amerikanske hospitals- og lægeudgifterne hurtigt kan løbe op, er det vigtigt, forsikringsselskaberne er opmærksomme på, at der særligt er tale om USA. Når du indhenter tilbud, skal du derfor vælge “verden (inkl. USA/Canada)”.
Rejser du mere end en gang årligt, anbefaler vi, at du vælger en årsrejseforsikring.

Hvad kan man se?

USA, og i særdeleshed Nordamerika, er et spændende og yndet rejsemål. Mange danskere vælger ofte at flyve til New York for derefter at tage videre derfra, mens andre flyver direkte de varmere områder som Miami og Florida. En helt anden mulighed er at tage en tur på den berømte Highway 1 langs vestkysten.
Mulighederne i USA er næsten uendelige, og netop herfor besøges landet hvert år af tusindvis af danske turister.