Rejseforsikring Mexico

Største by: Mexico City Indbyggertal: 112.322.757
Hovedstad: Mexico City Valuta: peso (MXN)
Visum: visumfri i indtil 90. dage. Kører i: højre side af vejen
Drikkevand: anbefales ikke Pas: gyldigt under ophold
Prisniveau: lavt prisniveau Sikkerhed: høj kriminalitet, især i nordlige delstater
Vacciner: SSI anbefaler Hepatitis A, stivkrampe og evt. malaria Tidszone: UTC -8 til -6 (sommer skiftende UTC -7 til -5)

Hvorfor skal jeg tegne en rejseforsikring til Mexico?

Danskere i Mexico er hverken dækket af den danske sygesikringsordning eller det blå EU sygesikringsbevis. Kommer du til skade i Mexico, er det vigtigt at få den bedste behandling, og den finder du på de private hospitaler. Dette kan hurtigt blive en stor omkostning, hvis ikke en privat rejsesygeforsikring er tegnet.
Har du planer om ekstremsport, bør du også kontakte dit selskab og sikre dig, at det også er dækket.

Sådan gør du

Da udgifter til privathospitaler i Mexico hurtigt kan løbe op, er det vigtigt, at dit forsikringsselskab er klar over præcist, hvor du befinder dig. Når du indhenter tilbud, skal du derfor vælge “verden ekskl. USA/Canada”.

Rejser du mere end en gang årligt, anbefaler vi, at du vælger en årsrejseforsikring.

Hvad kan man se?

Uanset om du foretrækker natur eller kultur, kan du nemt få oplevelser for livet i Mexico. Før i tiden herskede aztekerne i området omkring Mexico City, mens Mayaerne holdte til syd på ved grænsen til Gautemala. Senere kom de spanske koloniherrer, som har efterladt fantastisk arkitektur. Herudover er der masser af regnskove, ørkener, sandstrande og vulkaner til dem, som vil på eventyr.