Rejseforsikring Danmark – info om rejseforsikring i Danmark


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Rejseforsikring Danmark – få tegnet en rejseforsikring i Danmark

Går flyveren indenlands i år, så husk at tegne en rejseforsikring i Danmark. En rejseforsikring i Danmark er billig og dække diverse uforudsete udgifter i forbindelse med rejsen.

Skal du snart på ferie, så husk at overveje mulighederne med hensyn til rejseforsikring i Danmark. Rejseforsikring i Danmark kan her tegnes hos en lang række danske forsikringsselskaber til ganske fordelagtige priser. Rejseforsikringer giver mere tryghed under rejsen og sikrer, at du er økonomisk dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

Hvad er en rejseforsikring?

En rejseforsikring er en ordning, som sikrer dig i forbindelse med rejser. Det er i denne sammenhæng tit nødvendigt at tegne en specifik forsikring netop, når du er på rejser udenfor Danmarks grænser. Således vil dine almindelige forsikringer – såsom indbo-, hus-, ulykkes- og ansvarsforsikring – kun tilbyde en begrænset dækning, hvis nogen dækning overhovedet, når du tager på langfart uden for Rigsfællesskabet.

Hvad dækker en rejseforsikring i Danmark og Grønland?

En rejseforsikring i Danmark er en relativt fleksibel ordning, som dækker de fleste uheldige situationer og uforudsete udgifter, som du måtte komme ud for. Således vil din rejseforsikring træde til og beskytte dig blandt andet i forbindelse med ødelagte rejser, forsinket bagage, hospitalsophold, hjemtransport og lignende uheldige situationer.

Hvor lang tid dækker en rejseforsikring i Danmark?

Når du skal have besluttet, hvor lang tid din rejseforsikring skal dække, så har du typisk forskellige muligheder som kunde. Først og fremmest så kan du tegne en enkelt rejseforsikring, som kun dækker for den enkelte rejse.

Denne rejseforsikring vil kun dække det antal dage, hvor du befinder dig udenfor Danmarks grænser. Samtidig vil denne slags forsikring være en taxameter-forsikring, hvor den samlede pris afhænger nøjagtig af, hvor mange dage du ønsker at blive forsikret for.

Derudover så har du hos mange forsikringsselskaber også mulighed for at tegne en årsrejseforsikring. En årsrejseforsikring er mere fleksibel end en almindelig rejseforsikring og vil kunne anvendes ved gentagne rejser ind og ud af Danmark. En årsrejseforsikring dækker typisk rejser overalt i verden i op til to måneder.

Hvor kan jeg lære mere om rejseforsikring i Danmark?

For mere info omkring rejseforsikringer i Danmark så tag kontakt til dit forsikringsselskab. Derudover kan du også finde masser af information på internettet og på diverse online forumer, hvor denne slags spørgsmål diskuteres


Tilbage til artikler