Ekstra Bladet: Kæmpe forskel på rejseforsikringer


Kategori: Rejseforsikring

I maj kunne du i Ekstra Bladet læse om, hvordan du undgår at betale for meget for din rejseforsikring ved at bruge Find-rejseforsikring.dk

En familie med to børn skulle smække 15 procent oven i rejsens pris for to uger i Thailand, hvis de ville være forsikret mod alle uheld. Beregninger fra Find-rejseforsikring.dk viste dog, at familien kunne nøjes med at betale 3.168 kroner.

Men det behøver ikke være helt så dyrt
Forsikringsselskaber tilbyder nemlig en årsrejseforsikring, som ofte er tilkøb til den almindelige indboforsikring. Et hurtigt tjek viser, at en årsrejseforsikring, der gælder i hele verden for hele husstanden, koster mellem 1.500 og 2.000 kroner om året. Der er altså mange penge at spare, hvis man undersøger markedet.

“Man skal gøre op med sig selv, hvilken risiko man er villig til at tage som forbruger og sætte sig ind i, hvad forsikringen dækker. Er det for eksempel afbestilling, er der bagagedækning osv. Så skal man kigge på de forskellige selskaber priser ud fra det,” siger Kasper Kjems, der er marketing manager hos Find-rejseforsikring.dk.

I det hele taget er det vigtigt, at man kender sine behov, så man hverken er under- eller overforsikret.

Læs hele artiklen på Ekstrabladet.dk


Tilbage til artikler