Skal du rejse til Tyrkiet


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Når turen går til Tyrkiet, er det vigtigt at have den rigtige forsikring med i kufferten. Særligt i Tyrkiet er det vigtigt at være sikret, da Tyrkiet ikke er dækket af det blå EU-sygesikringsbevis.

Tyrkiet er et af de mest populære rejsemål for danske turister. Med sine flotte strande, frodige natur, pulserende byliv, lækre mad og lave prisniveau, er det let at forstå, hvorfor danskerne år efter år rejser til Tyrkiet.

Går drømmerejsen derfor til Tyrkiet, er det vigtigt at havde pakket den rigtige rejseforsikring med i kufferten. Uanset om du skal sole dig i Alanya eller på oplevelse i Istanbuls gamle bydel, er rejseforsikringen særlig vigtig, da det hurtigt kan blive dyrt at blive syg på rejsen.

Det blå EU-sygesikringsbevis

Det blå EU-sygesikringsbevis dækker ikke rejser til Tyrkiet, og du er derfor hverken dækket for sygebehandling eller hjemtransport. Da det blå sygesikringsbevis ikke dækker ved rejser til Tyrkiet, skal du tegne en selvstændig rejseforsikring, som dækker dig, hvis du bliver syg og har brug for at se en læge eller indlæggelse på hospital.

Vær opmærksom på, at det ofte bedst kan betale sig at købe en årsrejseforsikring, hvis du foretager mere end en rejse om året. Samtidig skal du også ofte søge om forhåndsgodkendelse, hvis et medlem af husstanden lider af en kronisk sygdom. Før forhåndsgodkendelsen er modtaget, dækker forsikringen ikke. Derudover skal du også huske, at dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ved indrejse i Tyrkiet.

Husk også, at som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.


Tilbage til artikler