Skal du rejse til London? Billig rejseforsikring her!


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Når årets ferierejse går til London, er det vigtigt at pakke den rigtige rejseforsikring med i bagagen. Selvom England er omfattet af det blå EU-sygesikringsbevis, kan det alligevel blive dyrt at komme tilskade.

En rejse til London er med garanti en oplevelsesrig tur og dermed også et populært rejsemål for danske turister.
Går drømmeferien til London, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med rejseforsikringen.
Uanset om du skal en tur i London Eye, Buckingham Palace, Tower of London eller shoppe i de store varehuse eller markeder, kan der forekomme uforudsete ulykker. Uden en dækkende rejseforsikring til London kan du risikere at stå tilbage med en kæmperegning, hvis uheldet er ude.

Er årets ferie til London planlagt, bør du tegne en rejseforsikring, som minimum dækker hjemtransport.

Det blå EU-sygesikringsbevis

Når du rejser på ferie til England, er du dækket af det blå EU-sygesikringsbevis. Det blå EU-sygesikringsbevis dækker på samme vilkår som englænderne er dækket af deres offentlige sygesikring og hjemtransport er derfor ikke dækket.
Vil du være dækket optimalt, bør du tegne en privat rejseforsikring, som dækker hjemtransport samt eventuelt bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst.

Vær opmærksom på, at hvis et medlem af husstanden lider en kronisk sygdom, skal du søge om forhåndsgodkendelse. Forsikringen dækker ikke før, forhåndsgodkendelsen er modtaget.

Husk også, at som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.


Tilbage til artikler