Rejse til Norge


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Står den på skitur til Norge og de snefyldte fjelde? Så sørg for at have en rejseforsikring, der også dækker aktiv ferie.

Når turen går til vores norske naboer, så er der ikke så mange, der husker at tjekke, om de er dækket ordentligt af en rejseforsikring. Når du er på ferie i Norge, er du dækket af det blå EU-sygesikringskort. Det dækker sygebehandling på samme vilkår, som gælder for offentligt sygeforsikrede i Norge. Hjemtransport er herfor ikke en den af ordningen for det blå sygesikringskort.

Sørg altid for, at du vælger den helt rigtige rejseforsikring, så du uden bekymring kan suse ned af pisterne. Du kan tage på hvalsafari, vandre på fjeldene eller suse ned af pisterne i Norge, da der er en rig og varierende natur. Vil du undgå at bekymre dig om skader eller uheld, så sørg for, at du ved, hvordan din rejseforsikring dækker – allerede inden du tager hjemmefra.

Hvis du tager Oslobåden fra København, og går i land i Oslo, så bør du også sørge for, at du er forsikret. Hvis du skulle komme til skade under din spadseretur i den norske hovedstad, så venter Oslobåden ikke på dig, men så er det godt, at din rejseforsikring dækker udgifter til hjemrejse forbundet med sygdom – også selvom det ikke er dyrere end det allerede planlagte. Der er mange ting, du bør opleve i Norge, men der er ingen grund til at opleve problemer med sundhedssystemet, så vær helt sikker og book din rejseforsikring hjemmefra.


Tilbage til artikler