Skal du rejse til Rom


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Går turen til Rom er det vigtigt at pakke den rigtige rejseforsikring med i bagagen. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at spare rejseforsikringen væk.

Italiens hovedstad, Rom, er et meget populært rejsemål for danske turister, og byen har et hav af ting at byde på. Går drømmeferien i år til Rom, er det vigtigt at huske den rigtige rejseforsikring uden at gå på kompromis.

Uanset om du skal se Colloseum, Fontana di Trevi, Peterskirken eller Vertikanet, kan der forekomme uforudsete ulykker. Uden en dækkende rejseforsikring til Rom, kan du ende med at stå tilbage med en enorm regning, hvis uheldet er ude.
Er ferien til Rom allerede planlagt, bør du, som minimum, tegne en rejseforsikring som dækker hjemtransport.

Det blå EU-sygesikringskort

Skal du på ferie til Rom, er du dækket af det blå EU-sygesikringskort.Det blå sygesikringskort dækker på lige vilkår som indbyggere i det land, du befinder dig i. Du er derfor dækket på lige fod med italienerne. Herudover dækker det blå kort ikke  hjemtransport, retshjælp, evakuering eller tandlægeudgifter.
Vil du være dækket optimalt, bør du tegne en privat rejseforsikring, som minimum dækker hjemtransport samt eventuelt bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst. Du bør især være opmærksom på, hvordan din forsikring dækker dig i forhold til rejsens art, rejseaktiviteter og konstaterede sygdomme. Ved at være forsikret korrekt, kan du altid få dækket dine udgifter i forbindelse med sygdom, tilskadekomst, dødsfald og evt. hjemtransport til Danmark.

Kronisk sygdom

Du skal, hvis et medlem af husstanden lider en kronisk sygdom, være opmærksom på at søge om forhåndsgodkendelse. Forsikringen dækker først, når forhåndsgodkendelsen er modtaget.

Vær opmærksom på, at som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.


Tilbage til artikler