Rejse til Spanien?


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Spanien byder på sol vand og varme. Men er du dækket, hvis uheldet er ude? Sørg for, at du har den rigtige rejseforsikring, så du kan nyde ferien.

Mange danskere valfarter hvert år til Spanien og med god grund. Lige meget hvilken slags ferie du er til, kan Spanien tilbyde det. Du kan dase på Costa del Sol, trekke i Pyrenæerne eller gå på museer i Madrid. Lige meget hvor i Spanien turen går hen, så er det vigtigt, at du har den rette rejseforsikring. For det nytter ikke noget at stå ved bagagebåndet og vente på din kuffert, der stadig befinder sig i Kastrup. Derfor er det altid en rigtig god idé, at du sikrer dig, at din rejseforsikring dækker forsinket/mistet bagage. Når du tager på ferie til Spanien, skal du være opmærksom på, at selvom det er inden for EU, og du er dækket af det blå EU-sygesikringsbevis på lige vilkår med de lokale, er hjemtransport ikke dækket. Det betyder at du altid bør tegne en rejseforsikring, der dækker det. Der skal ikke meget til før, du ikke kan rejse hjem på den bookede måde. Et forkert trin, en løs sten eller en uopmærksom forbipasserende – det kan alt sammen føre til et brækket ben eller et knækket korsbånd, og så er det svært at sidde i en flyvemaskine eller bil.

Uheld holder aldrig ferie

Det er for sent at sikre sig mod uheld, når de allerede er sket. Derfor skal du altid have din rejseforsikring på plads, før du rejser nogle steder. Det er bedre at købe en rejseforsikring og ikke få brug for den end ikke at købe en og mangle den.


Tilbage til artikler