Rejseforsikring Europa – få lavet en rejseforsikring i forbindelse med rejser i Europa


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Går ferien til det europæiske kontinent i år, så husk at få lavet en rejseforsikring i Europa. En rejseforsikring i Europa er ikke specielt dyr og giver økonomisk dækning, hvis du skulle være uheldig.

Skal du på ferie i Europa i år, så er det vigtigt, at du undersøger mulighederne omkring rejseforsikring i Europa. Rejseforsikring i Europa er vigtigt, da det dækker dine økonomiske omkostninger, hvis uheldet skulle være ude.

Derudover bør du tegne en rejseforsikring, uanset om rejsen går til England, Kroatien, Norge, Sverige, Spanien, Cypern eller et andet sted i Europa. Hvis uheldet er ude, så står du med næbbet i postkassen økonomisk, og i denne situation er det altid dejligt at være beskyttet af rejseforsikringen, uanset hvor ferien måtte have taget dig hen.

Hvad dækker rejseforsikringer?

Rejseforsikringer er kendt som forholdsvis fleksible ordninger, der dækker en lang række forskellige situationer og forhold. Således vil en rejseforsikring for eksempel typisk dække afbestillingsforsikringer, erstatningsrejser, sygebehandling, forsinket bagage, hjemkaldelse, hjemtransport, rejseafbrydelse, ødelagte feriedage og afbestilling af feriebolig.

Husk dog at tjekke de forskellige forsikringsselskaber, da deres betingelser og grad af dækning kan svinge til en vis grad.

Rejseforsikring per rejse eller per år

Når du tegner en rejseforsikring, så kan du gøre det for én rejse af gangen. Alternativt så kan du tegne en årsrejseforsikring, som dækker hele verden – typisk i op til 60 dage. En årsrejseforsikring er tit en god ide, hvis du rejser ud i verden flere gange i løbet af året.

Rejseforsikring i Europa

Når du skal på ferie i Europa, så er det altid afgørende, at du er godt dækket ind med en rejseforsikring i Europa. En rejseforsikring i Europa vil dække uanset, om rejsen går til Tyrkiet, Grækenland, Italien, London, Tyskland eller et andet sted i Europa. Derudover bør du også sørge for at tegne en rejseforsikring, hvis rejsen går til udvidet Europa og destinationer såsom Island, Israel, Nordafrika eller Rusland.

Hvor kan og bør jeg købe min rejseforsikring?

Rejseforsikringer kan købes hos en lang række almindelige forsikringsselskaber overalt i Danmark. Derudover kan du også med fordel overveje at købe rejseforsikringer hos nogle af de selskaber, som specialiserer sig netop inden for denne slags forsikringer.

For mere information så kontakt danske forsikringsselskaber eller få råd og vejledning på nogle af de mange online forums, som diskuterer rejserelaterede spørgsmål


Tilbage til artikler