Rejseforsikring erhverv – køb rejseforsikring til forretningsrejser


Kategori: Rejseforsikring

Rejseforsikring

Rejseforsikring erhverv – få en rejseforsikring til erhvervsmæssige rejser

Har du forretninger i udlandet, så overvej at tegne en rejseforsikring til erhverv. En rejseforsikring til erhverv er ikke specielt dyr og giver ro til forretningsmæssige spørgsmål, når du er udenlands.

Tager du på erhvervsrejser flere gange om året? I så fald så kan det være, at du burde overveje at tegne en rejseforsikring til erhverv. En rejseforsikring til erhverv sikrer, at du er økonomisk dækket ind, hvis der skulle ske noget under forretningsrejsen. Derudover er en rejseforsikring til erhvervsmæssige rejser med til at give en øget tryghed, så du er i stand til at fokusere fuldt og helt på dine forretninger.

Hvad dækker en rejseforsikring til erhverv?

En rejseforsikring til erhverv kommer i flere forskellige udgaver og indpakninger. En af de mest almindelige måder at gøre det på er at have alt sin rejseaktivitet i løbet af et helt år være dækket af ens rejseforsikring. Præmien for denne årsforsikring vil ofte være fast, selvom at du i løbet af året måske får brug for at aktivere din forsikringsordning.

Din rejseforsikring til erhverv vil typisk dække rejser overalt i verden, hvad enten du skal på forretningsrejse i Europa, USA, Asien, Afrika eller andre steder.

Hvem er en rejseforsikring for, og hvor længe kan rejsen vare?

Når man tegner en rejseforsikring, så er det som udgangspunkt kun sig selv, som man forsikrer. Dog giver mange forsikringsselskaber mulighed for, at du kan opgradere din ordning, så at også din familie forsikres, når I alle sammen rejser i samlet flok.

Derudover ser man også ofte, at forsikringsselskaberne sætter visse begrænsninger for, hvor lang tid du kan opholde dig udenfor Danmarks grænser og stadigvæk være dækket. Således ser man ofte med årsrejseforsikringer, at man ikke kan opholde sig mere end 30 dage i træk uden for Danmark og stadigvæk være dækket.

Hvad dækker en rejseforsikring til erhverv?

En af fordelene ved en rejseforsikring er, at den dækker næsten alle de uheldige situationer, som du måtte komme ud for. Således vil en rejseforsikring træde til og dække dine omkostninger ved sygdom, hjemtransport, sygeledsagelse, hjemkaldelse, ulykker, tyveri, røveri og en lang række andre situationer.


Tilbage til artikler