Skal du rejse til Paris


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Går ferien i år til Paris, er det vigtigt at pakke den rigtige rejseforsikring med i bagagen. Selvom Paris er inden for Europas grænser, er det vigtigt at tjekke, hvordan din forsikring dækker, hvis uheldet er ude.

Det er ikke uden grund, at Paris kaldes for Byernes By. Som et af Europas mest populære rejsemål, kan Paris stolt fremvise imponerende seværdigheder og betagende bygningsværker. Hvad enten du vil nyde udsigten fra Eiffeltårnet, slentre ned ad Champs-Élysées eller smage det verdenskendte franske køkken og de berømte franske vine, kan uheldet være ude, og derfor er det vigtigt med en rejseforsikring.

Bliver du akut syg og har brug for hjemtransport, kan det hurtigt blive alt andet end en dyr fornøjelse at have sparet rejseforsikringen til Paris væk.

Rejseforsikring i Paris

Selvom Frankrig er inden for Europas grænser, er det vigtigt at tjekke, hvordan din forsikring dækker i tilfælde af sygdom eller ulykker.I Frankrig er du dækket at det blå EU-sygesikringskort. Kortet giver dig ret til læge- og hospitalshjælp, medicin mv. på samme vilkår, som gælder for offentligt sygeforsikrede i Frankrig – hjemtransport er derfor ikke dækket.
Vil du være på den sikre side, bør du tegne en separat rejseforsikring minimum med dækning af hjemtransport, selvom du er dækket af det blå EU-sygesikringskort. Rejser du mere end en gang årligt, kan det ofte bedst betale sig at tegne en årsrejseforsikring.

Husk, at som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab. Endvidere skal du, hvis et medlem af husstanden lider af en kronisk sygdom, være opmærksom på at søge om forhåndsgodkendelse. Forsikringen dækker ikke før, forhåndsgodkendelsen er modtaget.


Tilbage til artikler