Skal du rejse til Barcelona?


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Det er vigtigt at være opmærksom på hvilken forsikring, der er pakket i bagagen, når turen går til Barcelona. Hvis du kommer ud for et uheld, tyveri eller mister din bagage, er det rart at vide, at du er forsikret korrekt og kan få hjælp.

Cataloniens hovedstad og en af Spaniens største byer er et populært rejsemål for de danske turister.
Barcelona kan byde på alt fra smuk og imponerende arkitektur til fornemme kunstsamlinger, store shopping gader og et imponerende stort udvalg af restauranter og cafeer.

Uanset om du er på storbyferie i Barcelona for at se de lokale seværdigheder eller for at shoppe dagen lang, kan der forekomme uforudsete ulykker. Uden en dækkende rejseforsikring kan det hurtigt blive dyrt, hvis du kommer til skade og f.eks. skal hjemtransporteres.

Går turen i år til Barcelona, er det derfor en god ide, at tegne en privat rejseforsikring, som minimum dækker hjemtransport.

Det blå EU-sygesikringsbevis

Det blå EU-sygesikringsbevis dækker, når du er på ferie i Spanien og dækker på lige vilkår som spaniere er dækket af deres offentlige sygesikring.

Du bør derfor tegne en privat rejseforsikring, der som minimum dækker hjemtransport og eventuelt bagagedækning ved bortkomst eller beskadigelse, uanset om du skal på privat ferie eller forretningsrejse.

Vær opmærksom på, at det ofte er billigere at tegne en årsrejseforsikring, hvis du rejser mere end en gang årligt.

Endvidere skal du, hvis et medlem af husstanden lider af en kronisk sygdom, være opmærksom på at søge om forhåndsgodkendelse. Forsikringen dækker ikke før, forhåndsgodkendelsen er modtaget.

Husk også, at som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.


Tilbage til artikler