Skal du rejse til England


Kategori: Europa, Rejseforsikring

Rejseforsikring

Når turen går til England, skal du være opmærksom på hvilken forsikring, du har med i bagagen. Hvis uheldet er ude, kan det hurtigt blive dyrt, selvom England er omfattet af det blå EU-sygesikringsbevis.

England er et af danskernes foretrukne rejsemål. England kan byde på alt fra historiske seværdigheder til idylliske landsbyer, betagende landskaber og pulserende storbyer.

Uanset om du er på storbyferie i London og se på attraktioner, eller om du oplever naturen, slotte, godser og små landsbyer på landet, kan der forekomme uforudsete ulykker. Uden en rejseforsikring til England, kan det hurtigt blive dyrt, hvis du kommer ud for en ulykke og f.eks. skal hjemtransporteres.

Går ferien i år til England, er det vigtigt, at du tegner en privat rejseforsikring, som minimum dækker hjemtransport.

Det blå EU-sygesikringsbevis

Det blå EU-sygesikringsbevis dækker, når du er på ferie i England. Det dækker dig på lige vilkår  som englænderne er dækket af deres offentlige sygesikring. Hjemtransport er derfor ikke dækket.

For at være optimalt dækket, bør du tegne en privat rejseforsikring, der dækker hjemtransport og eventuelt bagagedækning ved bortkomst eller beskadigelse.

Endvidere skal du, hvis et medlem af husstanden lider en kronisk sygdom, være opmærksom på at søge om forhåndsgodkendelse. Forsikringen dækker ikke før, forhåndsgodkendelsen er modtaget.

Husk også, at som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.


Tilbage til artikler