Skal du rejse til Hawaii


Kategori: Rejseforsikring, USA

Rejseforsikring

Hvis du planlægger en rejse til det frodige og smukke Hawaii, er det en rigtig god ide at lade dig dække af en rejseforsikring. På den måde er du sikret, hvis du skulle blive forhindret i at tage af sted og skal udskyde rejsen, eller hvis du er så uheldig at miste bagagen med al snorkeludstyret.

Aloha Hawaii

Hvis du drømmer om at stige ud af en flyver og blive mødt med en blomsterkrans og et ”Aloha”, så er det nok Hawaii, der skal være din næste feriedestination. Når du sidder og planlægger turen til Hawaii, så glem ikke at planlægge, hvilke forsikringer du skal have med i bagagen. En basis rejseforsikring dækker generelt de mest basale forsikringer:

  • Sygdom
  • Hjemtransport
  • Afbestilling
  • Mistet eller forsinket bagage

En afbestillingsforsikring er god at have, når du planlægger en lidt dyrere rejse, for hvis du bliver forhindret i at rejse på grund af f.eks. sygdom, så er det rart at vide, at du kan få dine penge igen og planlægge en ny rejse, når du er blevet rask. En afbestillingsforsikring kan både bestilles separat, som tilvalgsdækning ellers det kan være en del af en basisrejseforsikring.

Surfing, Helikoptertur og tårnhøje hospitalspriser

Der mange ting at se og opleve på Hawaii. Det er en rigtig populær destination for surfere, og det er efter sigende også her surfing blev opfundet. Hvis du planlægger en aktiv ferie i vandkanten, så sørg for at din forsikring dækker på ansvar og sygdom. Hawaii er en del af USA, hvor hospitalspriserne er sky høje. Et brækket ben kan gå hen og koste det samme som en ny luksus bil koster i Danmark. Når du er forsikret hjemmefra med en privat syge/rejseforsikring så kan du slå dig løs i vandet uden at skulle bekymre dig om at blive ruineret, hvis du skulle komme til skade.

Helikoptertur over Hawaiis frodige landskab er en af de mere populære aktiviteter. Der er mange populære ture over øerne, og det siges, at de er anbefalelsesværdige. Nogle af helikopterne er uden sider, så der er virkeligheden frit udsyn ud over Hawaii. Husk bare at tjekke, at din forsikring dækker aktiviteter som Helikopterflyvning og surf-fornøjelser, inden turen går til ”Aloha-staten”.


Tilbage til artikler