Unge glemmer rejseforsikringen


Kategori: Rejseforsikring

Flere danskere husker at forsikre sig inden ferien. Men unge under 35 år hænger stadig i bremsen, viser ny undersøgelse.

Der findes ingen officiel statistisk over, hvor mange danskere der mister bagagen eller kommer til skade i udlandet. Men alene hos Gouda Rejseforsikring får hver 12. kunde brug for sin rejseforsikringen.

Alligevel er det ikke alle danskere, der husker at forsikre sig, inden de rejser til udlandet. 4,2 procent af de rejsende har ikke tegnet en rejseforsikring. Det viser en ny undersøgelse fortaget for Jysk Rejsebureau blandt 1.707 rejsende.

Værst står det til blandt de unge. Otte af ti af de ikke-forsikrede er under 35 år.

Flere forsikrer sig før ferien

Generelt er danskerne dog blevet bedre til at huske rejseforsikringen. Da Jysk Rejsebureau sidst lavede undersøgelsen, i slutningen af 2013, var det 6,2 procent af rejsende, der tog afsted uden forsikringen.

Rejseforsikringen er også et dumt sted at spare. Hvis du kommer galt afsted på ferien, kan det nemlig ende med at blive en dyr omgang. Vi bliver indlagt, bestjålet og mister vores bagage, når vi rejser ud. Og der skal ikke mere end nogle dages indlæggelse eller en tur i lægehelikopter, før den uheldige ender med en kæmperegning.

Find den billigste rejseforsikring, der passer til dine behov her.

 

De mest almindelige skader
De hyppigste grunde til, at folk bruger af deres rejseforsikring, er:

  1. Sygdomsrelaterede skader – som er alt fra dårlig mave til længere hospitalsindlæggelser.
  2. Sygdomsafbestilling
  3. Bortkommen bagage eller tyveri af bagage
  4. Tandbehandling
  5. Bagageforsinkelse

Kilde: Gouda Rejseforsikring


Tilbage til artikler